• Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur
https://www.jumperfabriken.dk/pub_docs/files/Hållbarhet/LOvisa.jpg

Bæredygtighed

Jumperfabriken er en svensk tøjvirksomhed med fokus på tøj af høj kvalitet i naturlige materialer materialer, hvor kollektionerne er tidløse og holdbare.

”Da Jumperfabriken blev grundlagt, var jeg virkelig træt af modebranchen. Det slider og smid væk mentalitet, der herskede da føltes slet ikke godt. Der blev produceret mere og mere tøj i dårlige kvaliteter - skræmmende nok mest polyester og andre plastmaterialer. Så i ren protest var jeg med til at stifte et langsommere, mere betænksomt modemærke tøj lavet af naturlige materialer. Med inspiration fra dengang tøj var et håndværk, der blev strikket og syet til at holde længe og tåle øjets slid.”


Elisabeth Synnes, grundlægger og designer, Jumperfabriken Sweden AB

https://www.jumperfabriken.dk/pub_docs/files/Hållbarhet/Lovisa-Bild-webb.jpg

BæredygtighedVi skaber moderne, slidstærkt tøj med et feminint snit inspireret af 60'erne og 70'erne mode, tøj at elske i dag og resten af dit liv. Vi tror på slow fashion og kalder vores stil til Modern Vintage - tager det bedste fra fortiden ind i fremtiden.

Vores tøj har ikke en "bedst før dato" men holder både kvalitetsmæssigt og modemæssigt I årenes løb. Hos Jumperfabriken tror vi på det tidløse og tankevækkende. Vi skaber moderne tøj med et feminint snit inspireret af svundne tider. Vores tanke er, at du bygger din garderobe stykke for stykke, og at mønstre, pasform og farver føles aktuelle uanset årstid eller årstid.

Hos Jumperfabriken ønsker vi ikke at skabe købsimpulser eller tiltrække vores kunder til at handle bare for dets skyld for dets skyld.


Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.

Læs mere