or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Fortrolighedspolitik for Jumperfabriken

I denne privatlivspolitik beskriver vi, hvilke oplysninger vi indsamler, og til hvilke formål de indsamles, samt hvordan du kan kontrollere dine oplysninger. Denne privatlivspolitik gælder, når du handler i vores webshop, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller benytter vores hjemmeside, som administreres af Jumperfabriken Sweden AB.

Al behandling af personoplysninger i Jumperfabriken Sweden AB, sker i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Inden for EU/EØS gælder den såkaldte generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) fra den 25. maj 2022. Denne privatlivspolitik gælder for nye kunder og abonnenter til nyhedsbreve og fra den 25. maj 2022 for eksisterende kunder og abonnenter.


Controller

Den dataansvarlige er Jumperfabriken Sweden AB, Lagergatan 1, 415 11 Göteborg, Sverige, med virksomhedsnummer 556754-7954 (i de følgende dokumenter benævnt Jumperfabriken/vi). Jumperfabriken er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med de principper, der er fastsat i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.




INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Hvis du registrerer dig som abonnent hos os eller giver personlige oplysninger i forbindelse med et køb, accepterer du at dele dine personlige oplysninger og giver dit samtykke til, at disse oplysninger gemmes i vores systemer.

Vi har brug for dine oplysninger for at kunne behandle din bestilling/køb, og for at kunne yde dig god service i form af markedsføring, opfølgning, eventuel returbehandling og reklamation. Vi kan også være nødt til at behandle dine personoplysninger for at overholde lovmæssige eller andre krav, f.eks. kravene til bogføring jf. regnskabsloven.

Vi indsamler og opbevarer oplysninger, som du giver os på Jumperfabrikken-webstedet, eller som du giver os i vores fysiske butikker. Specifikation af, hvilke personoplysninger og med hvilket formål vi indsamler oplysninger om dig.


1. Bestilling/køb:

  • Navn
  • CPR-nummer
  • Kontaktoplysninger, f.eks. adresse, e-mail og mobiltelefonnummer
  • Betalingshistorik
  • Betalingsoplysninger
  • Oplysninger om køb, f.eks. hvilken vare der er bestilt, eller om varen skal leveres til en anden adresse

  • Ovenstående data indsamles for at kunne udføre vores opgave/købsaftale med dig som kunde i form af:


  • Levering, herunder meddelelse eller anden kontakt vedrørende levering
  • Identifikation og alderskontrol
  • Håndtering af betaling
  • Behandling af eventuelle klager og reklamationer

  • Ovennævnte data opbevares af os, indtil købet er gennemført, herunder levering og betaling, og derefter i 24 måneder med henblik på at behandle eventuelle klager.




    2. Spørgsmål vedrørende kundeservice

  • Dit navn
  • CPR-nummer
  • Kontaktoplysninger, f.eks. adresse, e-mail og mobiltelefonnummer
  • Korrespondance
  • Oplysninger om dit køb


  • Ovenstående oplysninger indsamles for at kunne håndtere kundeservice for dig som kunde på tilfredsstillende vis, hvilket omfatter:

  • Kommunikation via vores kundeservice; via telefon, digitale kanaler eller sociale medier.
  • Identifikation
  • Undersøgelse af enhver reklamation eller andre klager, der er rejst

  • Disse oplysninger opbevares, indtil sagen er afsluttet og derefter i seks (6) måneder.



    3. Markedsføring

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

  • Ovenstående data er blevet indsamlet i overensstemmelse med gældende regler, for løbende at kunne give dig oplysninger, tips og gode tilbud i vores butikker og online shop, og omfatter:


  • Nyhedsbreve
  • Distribution af SMS-mails


  • Disse data gemmes, indtil registreringen/abonnementet afsluttes. Dette kan altid gøres manuelt af dig som kunde på den pågældende mail eller ved at kontakte os på info@jumperfabriken.dk. Vi videregiver aldrig dine personlige oplysninger til tredjeparter, uden forudgående samtykke fra dig.




    4. Deltagelse i konkurrencer og/eller arrangementer

  • Navn
  • CPR-nummer eller alder
  • Kontaktoplysninger, f.eks. adresse, e-mail eller mobiltelefonnummer.
  • Oplysninger, der er afgivet ved et arrangement eller ved deltagelse i en konkurrence.

  • Ovennævnte data indsamles for at kunne administrere din deltagelse i et arrangement eller en konkurrence, og for at kunne håndtere din deltagelse på en tilfredsstillende måde, for dig som kunde:


  • Al kommunikation vedrørende arrangementet/konkurrencen
  • Identifikation
  • Udvælgelse af vinderen og afsendelse af præmien

  • Disse data opbevares, så længe arrangementet/konkurrencen varer.



    5. Opfyldelse af retslige forpligtelser

  • Navn
  • CPR-nummer
  • Kontaktoplysninger, f.eks. adresse, e-mail og mobiltelefonnummer.
  • Betalingshistorik og transaktioner


  • Ovennævnte oplysninger behandles for at overholde relevant lovgivning, herunder ufravigelig lovgivning som f.eks. bogføringsloven og hvidvaskningsloven. Denne indsamling af dine personoplysninger er påkrævet i henhold til loven. Hvis oplysningerne ikke leveres, kan vores juridiske forpligtelse ikke opfyldes, og vi er derfor nødsaget til at nægte dig købet. Disse oplysninger gemmes i syv (7) år i overensstemmelse med lovgivningen.




    DELING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

    Hvor det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde, deler vi dine personoplysninger med virksomheder, som er såkaldte databehandlere for os. En databehandler er en virksomhed, der behandler oplysninger på vores vegne og i henhold til vores instruktioner, og forpligter sig til at behandle dine personoplysninger, i overensstemmelse med de foreskrevne regler.
    Jumperfabriken har databehandlere for:


  • Transport- og lagerstyring, f.eks. logistikvirksomheder og speditører.
  • Betalingsløsninger som f.eks. kortindløsningsvirksomheder, banker og andre udbydere af betalingstjenester.
  • Markedsføring i form af indhentning af e-mailadresser, f.eks. digitale bureauer
  • IT-virksomheder, der varetager den nødvendige drift, tekniske support og vedligeholdelse af vores IT-løsninger


  • Vi deler også dine personlige oplysninger med visse virksomheder, der er uafhængigt dataansvarlige. Det betyder, at virksomhederne selv kontrollerer de oplysninger, som de modtager, og ikke Jumperfabriken. Uafhængige instanser/organisationer, som vi deler dine personoplysninger med:


  • Offentlige myndigheder som politiet, skattemyndigheder eller andre myndigheder, hvis vi er forpligtet til det i henhold til loven eller i tilfælde af mistanke om en forbrydelse.
  • Virksomheder, der leverer generelle godstransporttjenester, f.eks. logistikvirksomheder og speditører
  • Virksomheder, der tilbyder betalingsløsninger som f.eks. kortindløsningsvirksomheder, banker og andre udbydere af betalingstjenester

  • Hvis dine personoplysninger deles med en virksomhed, der er en uafhængig dataansvarlig, gælder virksomhedens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og forvaltning af personoplysninger.




    SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER FOR PERSONOPLYSNINGER

    Vi gemmer og behandler dine personoplysninger på vores egne eller vores IT-leverandørers servere, og er forpligtet til at yde passende beskyttelse af dine personoplysninger. Vi anvender en række foranstaltninger for at forhindre uautoriseret behandling af, og adgang til vores kunders personlige data. En række af de sikkerhedsforanstaltninger, som vi benytter, er overvågning, firewalls og adgangskontrol. Dine kortoplysninger sendes direkte til vores betalingsudbyder, og oplysningerne gemmes ikke i vores systemer.




    DINE RETTIGHEDER

    Med forbehold for de begrænsninger, der er fastsat i EØS-lovgivningen om databeskyttelse, har du visse rettigheder, i forbindelse med dine personoplysninger. Du har ret til adgang, berigtigelse, begrænsning, sletning og anonymisering. Du bedes kontakte os, hvis du ønsker at udøve én eller alle disse rettigheder.
    Vi kan afvise din anmodning, hvis der er juridiske forpligtelser, der forhindrer os i at slette oplysninger, f.eks. regnskabsregler og skattelove.


    Du er naturligvis velkommen til at kontakte os når som helst på info@jumperfabriken.dk.


    [Denne politik er gældende fra den 25. maj 2022 og er gyldig indtil videre]

    Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.

    Læs mere