or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Om Jumperfabriken

https://www.jumperfabriken.dk/pub_docs/files/E1.jpg
https://www.jumperfabriken.dk/pub_docs/files/E2.jpg
https://www.jumperfabriken.dk/pub_docs/files/E3.jpg
Jumperfabriken er en virksomhed grundlagt, ejet og drevet af kvinder. Vores konstante mål er at fejre og løfte det feminine, stærke og feminine. Vi designer de yndlingsstykker, der får kvinder til at føle sig stilfulde, velklædte og selvsikre, uanset om de skal til et vigtigt møde eller en sjov fest.

Inspireret af det bedste fra fortiden skaber vi tidløse tøj i et feminint snit af nøje udvalgte og bevidste materialer. Vi fokuserer på at skabe yndlingsbeklædningsgenstande, der holder både kvalitet og pasform over tid, sæson og generation.

På www.jumperfabriken.dk har vi bygget et samlingssted, hvor kvinder kan lade sig inspirere af vores smukke billeder, finde information om vores tøj og hvordan det er produceret, og du kan selvfølgelig også købe dit yndlingstøj på vores webshop. Gennem vores sociale kanaler og vores velfyldte hjemmeside vil vi skabe et sted for inspiration og tilhørsforhold — at scrolle rundt med os skulle føles lidt som at bladre i et kreativt modemagasin!

Jumperfabriken er et svensk tøjfirma grundlagt af designeren Elisabeth Synnes i 2007 i Gøteborg. Vores fokus er at skabe tøj af høj kvalitet i naturlige materialer. Vores kollektioner er baseret på klassiske strikkemønstre, kjoler og nøglebeklædningen - trøjen! Vi er inspireret af 50'ernes, 60'ernes og 70'ernes elegance, mønstre og farver.

Jumperfabrikens kollektioner er veltilpassede og produceret i slidstærke materialer med en flatterende pasform. Vores idé er, at du bygger din garderobe stykke for stykke, hvor mønstre, pasform og farver holder uanset årstid eller år. Jumperfabrikens tøj har ikke en "bedst før dato" men holder både kvalitetsmæssigt og modemæssigt gennem årene.

Elisabeth Synnes, grundlægger og designer, har mere end 20 års erfaring i den svenske modebranche. "Når jeg kigger fotoalbum fra 50'erne, 60'erne og 70'erne igennem, bliver jeg slået af, hvor smagfuldt det hele var - den fine cardigan og den velsiddende kjole." Med inspiration fra dengang begyndte Elisabeth at skabe moderne versioner af tøjet. Strik, kjoler og trøjesæt med en feminin pasform, tidløs og klassisk. Det er Elisabeths mor Gun, der er Jumperfabrikens signatur og pryder etiketterne på alle Jumperfabrikens beklædningsgenstande.

Gøteborg er mere end byen, hvor virksomheden er baseret. Byen bag tøjet forstærker tøjets følelse af det ægte, hårdtarbejdende og autentiske. Derfor føles det så oplagt at bruge Gøteborg som baggrund for Jumperfabrikens fotografering og optagelser.

https://www.jumperfabriken.dk/pub_docs/files/E4.jpg
Elisabeth Synnes, Jumperfabrikens factorys grundlægger og designer:

”Da Jumperfabriken blev grundlagt, var jeg virkelig træt af modebranchens slid og smid mentalitet, der herskede. Der blev produceret mere og mere tøj i dårlig kvalitet, skræmmende nok mest i polyester og andre plastmaterialer. Så i ren protest skabte jeg et langsommere og mere betænksomt modebrand med beklædningsgenstande i naturlige materialer, inspireret af dengang tøj var et håndværk, der blev strikket og syet for at holde og modstå øjets slid.”