or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Jumpere

Du har set 19 ud af 19 produkter

Basen i en rigtig god garderobe kræver vel et par fantastiske jumpere? Trøjer at elske og føle sig pæne, men stadig godt tilpas i. Tyk varm, tyndt strikket cool, mønstret, ensfarvet, farverig og hopper i mildere toner.


JUMPER MED KLASSISK MØNSTER


Den klassiske bohus-strik er smuk og tidløs og vores konstante inspirationskilde. Farver og mønstre fra strikket 60'er og 70'er tøj er noget, vi elsker og er inspireret af. Jumperfabrikens jumpers, trøjer og cardigans er strikket i 100% shetlandsuld.


BÆREDYGTIG MODE MED VORES JUMPERS


Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores tøj holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine jumpers, sweatere, trøjer og cardigans, har du en kær ven i skabet i lang tid fremover.


JUMPER SOM INSPIRATION FRA FORTIDEN


Alt tøj, som vi hos Jumperfabriken fremstiller, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og tøj; selvfølgelig i en moderne udgave med opdateret pasform.


HVAD ER DET BEDSTE VED VORES JUMPERE?


I tøj fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores jumpere er altid af højeste kvalitet. Vores kollektioner af jumpere indeholder altid tykke varme, tyndtstrikkede cool, mønstrede, ensfarvede, farverige trøjer selv i mildere toner.


FRA SKOVUDFLUGT TIL MIDDAGSSELSKABET


At have skabet fyldt med jumpere, trøjer, sweatre og cardigans fra os er som at have en flok venner i skabet. I tøj fra Jumperfabriken føler du dig godt tilpas og varm på udflugten i skoven, men samtidig pæn og velklædt til middagsselskabet.


HVILKE MATERIALE ER VORES JUMPERE LAVET AF?


Jumperfabrikens jumpere, trøjer, sweatre og cardigans strikkes i lammeuld, shetlandsuld, bomuld eller kashmir med mere. Vi er inspireret af den klassiske bohus-strik og farveskalaerne fra 50'erne, 60'erne og 70'erne. Pasform og stil er opdateret og tilpasset til, hvordan vi lever og bevæger os i dag.


HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE JUMPER?


Jumperfabriken har et stort udvalg af modeller, farver og mønstre. Vi har noget for enhver smag, og tøjet er lavet til at mixe og matche med hinanden. Vi har tykke, tynde, ensfarvede og mønstrede trøjer. Hvad er din favorit? Du kan få mere - vi har det!


HVORDAN PASSER JEG MIN JUMPER, SÅ DEN HOLDER LÆNGE?


Er det ikke skønt at hænge dit yndlingsstrikketøj ud og lade det trække vejret i den friske luft? En trøje i uld skal ikke vaskes så ofte, men når du først gør det, anbefaler vi, at du bruger et vaskemiddel til følsomme materialer som uld og kashmir. For at slippe af med små nuller kan du forsigtigt børste din trøje med en
uldkam. Følg rådene og instruktionerne på sedlen med vaskeanvisning på indersiden af din trøje.
Pas på dit yndlingstøj, og du vil have en kær ven i skabet i lang tid fremover!