or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

herre

Joe Grey
Joe Grey
1.329,00 kr.
Lars Black
Lars Black
1.329,00 kr.
Per Grey
Per Grey
1.259,00 kr.
Erik Navy
1.399,00 kr.
Uffe
Uffe
1.189,00 kr.

Du har set 7 ud af 7 produkter

Selvfølgelig skal mændene i vores liv også kunne bære slidstærkt, tidløst og stilfuldt tøj. Her har vi samlet nogle velvalgte favoritter fra vores Jumper-sortiment til mænd - dem kalder vi Olle by Jumperfabriken! Når du handler tøj hos os, kan du føle dig sikker på, at tøjet er både kvalitet og pasform over tid og sæson. Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Når du passer på dine trøjer og sweatre, har du en kær ven i skabet i lang tid fremover.

KLASSISK TRØJE

Vores bestseller Anchor Rollneck er strikket i behageligt bomuld og har en behagelig polokrave og et klassisk anker på brystet. Trøjen er stilfuld og tidløs og produceret af højkvalitets bomuld.

BÆREDYGTIG MODE

Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores tøj holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine cardigans og sweatre, har du en kær ven i skabet i lang tid fremover.

INSPIRATION FRA FORTIDEN

Alt tøj, som vi hos Jumperfabriken fremstiller, er inspireret af klassiske favoritter. Vi elsker at fange den filmiske følelse i vores tøj og ved, at man skal føle sig godt tilpas, men samtidig se godt ud i det, man har på.

HVAD ER DET BEDSTE VED VORES JUMPERE?

I tøj fra Jumperfabriken føler du dig stilfuld og velklædt, men samtidig komfortabel. Materialet i vores jumpere er altid af højeste kvalitet.

FRA SKOVUDFLUGT TIL MIDDAGSSELSKABET

At have en sweater fra Jumperfabriken er som at kunne vælge en trofast ven fra hylden i skabet. I tøj fra Jumperfabriken føler du dig godt tilpas og varm på udflugten i skoven, men samtidig pæn og velklædt til middagsselskabet.

HVILKE MATERIALE ER VORES JUMPERE LAVET AF?

Jumperfabrikens cardigans og trøjer er strikket i behageligt bomuld eller uld. Vi er inspireret af de klassiske sweatere fra fortiden, men pasformen og stilen er opdateret og tilpasset, hvordan vi lever og bevæger os i dag.

HVORDAN PASSER JEG MIN JUMPER, SÅ DEN HOLDER LÆNGE?

Er det ikke skønt at hænge dit yndlingsstrikketøj ud og lade det trække vejret i den friske luft? En trøje i bomuld vaskes bedst ved at følge anvisningen på sedlen med vasketråd på indersiden af din sweater. Pas på dit yndlingstøj, og du vil have en kær ven i skabet i lang tid fremover!