• Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Kjoler

Jumperfabriken har altid kjoler i flere forskellige modeller – lange, korte, slå-om, A-linjeformet, mønstrede, ensfarvede, klassiske og festlige. Hos os burde alle kunne finde en yndlingskjole at elske!
"Det vigtigste ved en kjole er kvinden, der bærer den." var der en klog person, der sagde engang. Hos Jumperfabriken er der altid en kjole til enhver lejlighed i livet; både det festlige og det mere hverdagsagtige. Vi arbejder med de bedste materialer og designer kjoler i både lækker bomuld og seje viskoseblandinger.


TIDSLØSE KJOLER


Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores kjoler holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine kjoler, har du en flok kære venner i skabet i lang tid fremover.


INSPIRATION FRA FORTIDEN


Alt tøj, som vi hos Jumperfabriken fremstiller, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og tøj; selvfølgelig i en moderne version med opdateret pasform.


MØNSTER OG MODELLER


Jumperfabriken har et stort udvalg af kjoler i forskellige modeller og farver. Vi elsker blomster, grafiske, farverige og enkle mønstre. Vi har kjoler, der er korte, lange, A-linjeformede, i slå- og skjortemodel. Uanset din højde eller figur bør du kunne finde en stilfuld og behagelig favorit hos os.


HVAD ER DET BEDSTE VED VORES KJOLER?


I tøj fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores kjoler er altid af højeste kvalitet både når det kommer til bomuld og viskose.


FRA KONTORET TIL FESTEN


Bygger du din garderobe op med en kollektion af kjoler fra Jumperfabriken, har du altid en tidløs favorit at have på. I en kjole fra os kan du føle dig velklædt på kontoret og samtidig gå direkte til aftenens fest


HVILKE MATERIALE ER VORES KJOLER LAVET AF?


Materialet i Jumperfabrikens kjoler er altid af højeste kvalitet både når det kommer til bomuld og viskose. Pasform og stil er inspireret af 50'er, 60'er og 70'er mode, men opdateret og tilpasset til, hvordan vi lever og bevæger os i dag.


HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE KJOLE?


Jumperfabriken har et stort udvalg af modeller, farver og mønstre. Vi har noget for enhver smag, og tøjet er lavet til at mixe og matche med hinanden. Vi har kjoler, der er korte, lange, A-linjeformede, i slå- og skjortemodel. Uanset din højde eller figur bør du kunne finde en stilfuld og behagelig favorit hos os.


HVORDAN PASSER JEG PÅ MIN KJOLE, SÅ DEN HOLDER LÆNGE?


Er det ikke skønt at hænge ud og lufte sit tøj i den friske luft? Mange gange er det nok at lade kjolen hænge udendørs på en bøjle for at få den til at føles frisk igen. Når det kommer til vask af vores kjoler, anbefaler vi, at du følger anvisningen på mærket med vaskeanvisninger på indersiden af din kjole. Pas på dit yndlingstøj, og du vil have en kær ven i skabet i lang tid fremover!

Henna Dress Blue
1.349,00 kr.
Milena Dress Navy
1.349,00 kr.
Hanna Dress Green
1.249,00 kr.
Lana SS Orange
951,20 kr.
1.189,00 kr.
Lana Blue
951,20 kr.
1.189,00 kr.
Henna rollneck Dark Blue
1.007,20 kr.
1.259,00 kr.
Winnie Dress Pink
1.249,00 kr.
Leila Dress Navy
1.249,00 kr.
Bertha Dress Red
1.249,00 kr.
Annie Dress Wine
1.299,00 kr.
Annie Dress Green
1.299,00 kr.
Annie Dress Pink
1.039,20 kr.
1.299,00 kr.
Daphne Dress Darkorange
951,20 kr.
1.189,00 kr.

Du har set 36 ud af 54 produkter


Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.

Læs mere