or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Strikkede kjoler

Polly Dress Blue
Polly Dress Blue
779,40 kr.
1.299,00 kr.
Milly Dress Navy
Milly Dress Navy
719,40 kr.
1.199,00 kr.
Mallory Dress Black
Mallory Dress Black
719,40 kr.
1.199,00 kr.
Carla Dress Navy
Carla Dress Navy
1.199,00 kr.
Elisa Dress Navy
Elisa Dress Navy
719,40 kr.
1.199,00 kr.
Milly Dress Green
Milly Dress Green
719,40 kr.
1.199,00 kr.
Cleo Dress Navy
Cleo Dress Navy
719,40 kr.
1.199,00 kr.

Du har set 7 ud af 7 produkter

Jumperfabrikken har altid strikkjoler i flere forskellige modeller – lange, korte, slå-om, A-line, mønstrede, ensfarvede, klassiske og festlige. Hos os burde alle kunne finde en strikkjole at elske! "Det vigtigste ved en strikket kjole er kvinden, der bærer den." sagde en klog person engang. Hos Jumperfabriken er der altid en strikkjole til enhver lejlighed i livet; både de festlige og de mere hverdagsagtige. Vi arbejder med de bedste materialer og designer strikkjoler i både lækker bomuld og seje viskoseblandinger.

Tidløse, strikkede kjoler

Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores strikkjoler holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine strikkjoler, har du en flok kære venner i din garderobe i lang tid fremover.

Inspiration fra fortiden

Alt det strikkede tøj, som vi hos Jumperfabriken producerer, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og strik; naturligvis i en moderne udgave med opdateret pasform.

Mønstre og modeller

Jumperfabriken har et stort udvalg af strikkjoler i forskellige modeller og farver. Vi elsker blomster, grafiske, farverige og enkle designs. Vi har strikkjoler, der er korte, lange, A-line, slå om og skjorter. Uanset din højde eller figur bør du kunne finde en stilfuld og behagelig strikfavorit hos os.

Hvad er det bedste ved vores strikkjoler?

I strikket tøj fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores strikkjoler er altid af højeste kvalitet, både hvad angår bomuld og viskose.

Fra kontoret til festen

Bygger du din garderobe op med en kollektion af strikkjoler fra Jumperfabriken, har du altid en tidløs favorit at have på. I en strikkjole fra os kan du føle dig velklædt på kontoret og samtidig gå direkte til aftenens fest.

Hvilket materiale er vores strikkjoler lavet af?

Jumperfabriks strikkjoler er altid af højeste kvalitet både hvad angår bomuld og viskose. Pasform og stil er inspireret af 50'ernes, 60'ernes og 70'ernes mode, men opdateret og tilpasset den måde, vi lever og bevæger os på i dag.

Hvordan vælger jeg den rigtige strikkede kjole?

Trøjefabrikken har et stort udvalg af strikkede modeller, farver og mønstre. Hos os er der noget for enhver smag, og vores strikkede beklædningsgenstande er lavet til at matche og mikse med hinanden. Vi har strikkjoler, der er korte, lange, A-line, slå om og skjorter. Uanset din højde eller figur burde du kunne finde en pæn
og behagelig, strikket favorit hos os.

Hvordan passer jeg på min strikkjole, så den holder længe?

Det er vel skønt at hænge ud og lufte strikket tøj i den friske luft? Mange gange er det fint at lade sin strikkede kjole hænge udenfor på en bøjle, så den føles frisk igen. Når det kommer til vask af vores strikkjoler, anbefaler vi, at du følger instruktionerne på vaskerådsmærkatet på
indersiden af ​​din strikkede kjole. Pas på dine yndlingsstrikkede beklædningsgenstande, og du vil have flere kære venner i din garderobe i lang tid fremover!