or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

cardigans

Maja Jacket Flower
1.149,00 kr.
Johanna Cardigan Green
Johanna Cardigan Green
659,40 kr.
1.099,00 kr.
Mela Jacket Navy
Mela Jacket Navy
1.099,00 kr.
Moira Jacket Blue
Moira Jacket Blue
779,40 kr.
1.299,00 kr.
Ingalill Cardigan Navy
Ingalill Cardigan Navy
719,40 kr.
1.199,00 kr.
Blanka Cardigan Red
Blanka Cardigan Red
1.099,00 kr.
Johanna Cardigan Blue
Johanna Cardigan Blue
659,40 kr.
1.099,00 kr.
Maja Jacket Blue
Maja Jacket Blue
1.149,00 kr.

Du har set 22 ud af 22 produkter

Cardigan er den perfekte beklædningsgenstand til at smide over skuldrene, når du vil føle dig klædt på. En cardigan passer til det meste og fungerer godt både indendørs og som lettere overtøj. Brug din cardigan sammen med den fine kjole, yndlingsjeans eller i stedet for en jakke i arbejdssammenhæng.


KLASSISK MØNSTER PÅ CARDIGAN


Den klassiske bohus-strik er smuk og tidløs og vores konstante inspirationskilde. Farver og mønstre fra strikket 60'er og 70'er tøj er noget, vi elsker og er inspireret af. Jumperfabrikens cardigans, trøjer, strikkede trøjer og jumpers er strikket i 100% shetlandsuld.


CARDIGAN OG STRIKKET TRØJE SOM EN BÆREDYGTIG MODE


Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores tøj holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer dine cardigans, trøjer, sweatere, uldcardigans og strikcardigans, har du en kær ven i skabet i lang tid fremover.


INSPIRATION FRA GAMLE DAGE I VORES STRIKEDE TRØJE


Alt tøj som cardigans, strikcardigans og uldcardigans, som vi fremstiller hos Jumperfabriken, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og tøj; selvfølgelig i en moderne version med opdateret pasform.


HVAD ER DET BEDSTE VED VORES CARDIGANS OG ULDTRØJER?


I tøj fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores jumpere er altid af højeste kvalitet. Vores kollektioner af jumpere indeholder altid tykke varme, tyndtstrikkede cool, mønstrede, ensfarvede, farverige trøjer selv i mildere toner.


FRA SKOVUDFLUGT TIL MIDDAGSSELSKABET I ULDNE CARDIGANS


At have skabet fyldt med jumpere, trøjer, sweatre og cardigans fra os er som at have en flok venner i skabet. I tøj fra Jumperfabriken føler du dig godt tilpas og varm på udflugten i skoven, men samtidig pæn og velklædt til middagsselskabet.


HVILKE MATERIALE ER VORES CARDIGANS FREMSTILLET AF?


Jumperfabrikens cardigans, trøjer, strikcardigans og jumpere strikkes i 100% shetlandsuld, lammeuld eller bomuld. Vi har også nogle cardigans og trøjer i cashmere og mohair. Vi er inspireret af den klassiske bohus-strik og farveskalaerne fra 50'erne, 60'erne og 70'erne. Pasform og stil er opdateret og tilpasset til, hvordan vi lever og bevæger os i dag.


HVORDAN VÆLGER JEG DET RIGTIGE ULDTRØJE ELLER CARDIGAN?


Jumperfabriken har et stort udvalg af modeller, farver og mønstre. Vi har noget for enhver smag, og tøjet er lavet til at mixe og matche med hinanden. Vi har tykke, tynde, ensfarvede og mønstrede trøjer. Hvad er din favorit? Du kan få mere - vi har det!


HVORDAN PASSER JEG PÅ MIN JUMPER, SÅ DEN HOLDER LÆNGE?


Det er sikkert skønt at hænge deres strikkede favoritter ud, så de kan trække den friske luft ind? En trøje i uld skal ikke vaskes så ofte, men når du først gør det, anbefaler vi, at du bruger et vaskemiddel til følsomme materialer som uld og kashmir. For at slippe af med små nuller kan du forsigtigt børste din trøje med en uldbørste. Følg rådene og instruktionerne på mærket med vaskeanvisning på indersiden af din trøje. Pas på dit yndlingstøj, og du vil have en kær ven i skabet i lang tid fremover!