or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Levering

GENEREL INFORMATION OM LEVERING


Vi leverer til alle lande inden for Europa samt Norge, England og USA.

Sammen med vores fragtpartnere påtager vi os transportrisikoen, dvs. risikoen for, at varen beskadiges eller går tabt under transporten fra vores lager til dig. Du og transportfirmaet bærer risikoen ved eventuel returnering til os.

Når du modtager din vare, er det vigtigt straks at inspicere pakken. Hvis emballagen og indholdet er beskadiget, bedes du meddele dette til din agent eller transportøren samt til os på info@jumperfabriken.se.

Vi forbeholder os retten til eventuelle toldafgifter eller andre gebyrer, der pålægges køb, der leveres til lande uden for Sverige.


LEVERING MED POSTNORD


Inden for EU sker levering med Postnord.
- Leveringstiden inden for Sverige er ca. 1-3 arbejdsdage.
- Leveringstiden for forsendelser uden for Sverige er ca. 7-10 arbejdsdage.

Hvis du har valgt levering til et afhentningssted, vil din pakke blive leveret til et Postnord-afhentningssted inden for dit angivne postnummerområde. Når pakken er ankommet til afhentningsstedet, modtager du en SMS-besked. Afhentningsstedet opbevarer pakken i 7 dage, hvorefter den automatisk returneres til os. Vi kan ikke påvirke tiden, pakken opbevares på afhentningsstedet. Vi opkræver et administrationsgebyr på 199 SEK for ikke-afhentede pakker. På visse pakketjenester kan du som modtager uden beregning forlænge sidste afhentningsdato til i alt 14 dage. Dette gør du via Postnords hjemmeside eller app.

Hvis du har valgt hjemmelevering, modtager du et link via e-mail eller SMS, hvor du kan vælge den dag og tid, der passer dig, for at PostNord kan levere pakken.

Et tip er at downloade Postnords app, hvor der er mulighed for at følge pakken fra det tidspunkt, den sendes, hvornår den forventes at ankomme, og når den ankommer.


LEVERING MED DHL

For ordrer, der sendes uden for EU, bruges DHL som leverandør.

Din pakke vil blive leveret til et DHL-afhentningssted inden for dit angivne postnummerområde. Når pakken er ankommet til afhentningsstedet, modtager du en SMS-besked. Pakken forbliver på afhentningsstedet i 14 dage, hvorefter den automatisk returneres til os. Vi kan ikke påvirke tiden, pakken opbevares på afhentningsstedet. Vi opkræver et administrationsgebyr på 199 SEK for ikke-afhentede pakker.


FRAGTOMKOSTNINGER

Vi tilbyder GRATIS FRAGT inden for Sverige ved køb over 1500 SEK og Danmark ved køb over 1500 dk, når du vælger at få din pakke leveret til et afhentningssted. Hvis du vælger hjemmelevering, koster det 79 SEK. For køb under 1500 SEK koster fragten 59 SEK, og hjemmelevering koster 118 SEK.

Fragtomkostningerne uden for Sverige varierer pr. land, se venligst omkostningerne i din indkøbskurv. Kunden er ansvarlig for eventuelle toldafgifter.

Fragtomkostninger refunderes ikke ved eventuel returnering.

IKKE AFHENTEDE PAKKER


Pakken forbliver på dit afhentningssted i 7-14 dage. Derefter returneres den automatisk til os. Vi kan ikke påvirke tiden, pakken opbevares på afhentningsstedet. Vi opkræver et administrationsgebyr på 199 SEK for ikke-afhentede pakker.