or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Produktion & bæredygtighed

Hos Jumperfabriken skaber vi tidløst tøj, der holder længe, både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt. Siden starten i 2008 er vi en stolt Slow Fashion-virksomhed. Vi opfordrer til at forbruge med omtanke og til at sikre, at de få varer, du køber, er af høj kvalitet. Hvis du køber tøj hos os, køber du en tøj, der kan tåle at blive elsket igen og igen!

Materiale

Vores opgave er at skabe tøj, der holder længe, og som kan tåle at blive brugt. Pasform og design er udarbejdet for at skabe et stykke tøj, som du vil bære uanset modens trends. Alt design foregår på vores hovedkontor i Göteborg.

Vi arbejder meget med naturmaterialer som uld og bomuld. Vores materialer er af høj kvalitet, behagelige at have på og er certificeret i OEKO-TEX® STANDARD 100.

Produktion

Vores ansvar er at producere dit yndlingstøj på den mest bæredygtige måde som muligt. Vi har et langvarigt samarbejde med flere af vores leverandører. Dette giver os et godt indblik i produktionsstadiet.

Vi producerer vores tøj i flere lande, herunder Litauen, Portugal, Italien, Letland, Polen, Sverige og Kina. Vi har indgået aftaler med alle samarbejdspartnere om, at de skal følge vores adfærdskodeks vedrørende arbejdsforhold og vilkår. Fordelingen mellem landene varierer mellem sæsoner. Vi svarer gerne på hvor hver enkelt beklædningsgenstand er produceret, send os en mail og lad os vide hvilke modeller du ønsker at kende produktionslandet på, og vi svarer så hurtigt vi kan. Du er også velkommen til at ringe til os!

Info@Jumperfabriken.dk eller 031-16 10 90.

Emballage og indpakning

Vi er meget stolte over at have reduceret vores plastikforbrug. I dag sender vi alle vores webordre i papirsposer. Det er nemt at tilpasse posens størrelse til indholdet, pakken bliver så lille som muligt og vi behøver ikke sende luft. Derudover er posen nem at genbruge, enten ved returnering eller som en fin gavepose!

Transport

Når tøjet er produceret, sendes det til vores lager i Mölndal uden for Göteborg. Produktion fra Europa transporteres med lastbil, og langt størstedelen af produktionen fra Kina transporteres med båd. Tøjet er altid pakket så tæt som muligt, vi ønsker ikke at transportere luft.

Alle returneringer sendes tilbage til vores lager i Mölndal, hvor tøjet bliver gennemgået, inden det pakkes om og lægges på hylden igen. Tænk gerne grundigt over din ordre, så der ikke kommer for mange forsendelser på et køb, altså at vi undgår unødvendige returneringer.

Beklædningspleje

Pas på dit yndlingstøj! Hvis du passer godt på dit tøj, vil du have en masse gode venner i dit skab i lang tid fremover. Læs og følg de plejeanvisninger, der altid er på en etiket i dit tøj. Vi opfordrer alle vores kunder til at lufte, reparere og pleje deres fine Jumper-tøj.

Hvad kan du selv gøre?

Husk på, at dit tøj holder længere, hvis du passer godt på det. Læs omhyggeligt plejeanvisningerne i dit tøj. En trøje i 100% uld kan med fordel luftes i stedet for at vaskes. Klik på linket nedenfor for flere tips og råd.

Læs mere om pleje at tøj.

Genbrug

Vi hører ofte, at vores tøj holder sig pænt i lang tid år efter år, men nogle gange kan du føle, at din Jumper-tøj fortjener en ny ejer. Med jævne mellemrum arrangerer vi Second Life i vores butikker. I disse perioder giver vi dig mulighed for at aflevere gamle stykker tøj fra Jumperfabriken i god stand i en af vores butikker - hvor tøjet har chance for at finde en ny ejer, som tak vil du modtage et tilbud fra os.

Vi har lagt den kærlighed og omsorg til at producere dit Jumper-tøj, og vi håber, at du vil elske det lige så meget, som vi gør.

 


Filmen ovenfor viser vores partner ECT, som er i Guimarães Portugal. De syr en del af vores trøjeproduktion, blandt andet Celia Dot, som du kan se blive skåret til i filmen.