or
 • Gratis fragt over 1.500 kr
 • Hurtig levering
 • Nem retur

Retur

Hos Jumperfabriken har du 14 dages returret fra det tidspunkt, hvor du modtager eller afhenter din bestilling. Vi håndterer alle returneringer inden for 10 dage fra det tidspunkt, hvor returvarerne er kommet tilbage til vores lager. Har du spørgsmål vedrørende din forsendelse, er du velkommen til at kontakte os på info@jumperfabriken.seProduktet skal returneres i ubrugt stand, med original emballage og mærkat. Hvis produkter returneres i brugt eller beskadiget stand, kan du som kunde blive erstatningsansvarlig, og vi kan afvise din retur. Du er ansvarlig for varen indtil vi modtager den.
BYTTE

Hvis du ønsker en anden farve eller størrelse end den, du har bestilt;
1. Returner den første ordre i henhold til instruktionerne nedenfor
2. Foretag en ny bestilling af den ønskede farve/størrelse i stedet.
RETUR I SVERIGE, DANMARK OG FINLAND

I Sverige, Danmark og Finland vedlægger vi en forudbetalt returlabel med hver bestilling. Omkostningerne til returforsendelse fratrækkes din tilbagebetaling.


 • Returpris Sverige: 69 SEK
 • Returpris Danmark: 69 DKK
 • Returpris Finland: 6,90 euro

 • Sådan foretager du en retur:
  1. Pak de varer, du ønsker at returnere, i den samme papirpose, som leveringen kom i.
  2. Udfyld returformularen, som følger med i pakken, og læg den i pakken.
  3. Påsæt den medfølgende returlabel på pakken.
  4. Aflever pakken hos dit nærmeste udleveringssted. Sørg for at få en kvittering for indlevering.
  5. Når vi har håndteret din retur, vil du modtage en bekræftelse fra os via e-mail.


  Hvis du har valgt at betale med Klarna-faktura, skal du logge ind på Klarna og registrere din retur, således at Klarna-fakturaen sættes på pause, indtil vi har håndteret din retur.

  INTERNATIONEL RETUR

  Returneringer fra et land andet end Sverige, Danmark og Finland er kundens ansvar, og der medfølger ikke en returlabel i leveringen.


  Sådan foretager du en retur:
  1. Pak de varer, du ønsker at returnere, i den samme papirpose, som leveringen kom i.
  2. Udfyld returformularen, som følger med i pakken, og læg den i pakken.
  3. Book forsendelse med et valgfrit fragtfirma. Sørg for at få en kvittering for indlevering.
  4. Når vi har håndteret din retur, vil du modtage en bekræftelse fra os via e-mail.


  Vær opmærksom på at sende returen direkte til vores lager. Vi kan ikke afhente pakker, der sendes til udleveringssteder eller til en anden adresse. Vi anbefaler altid at sende returen med sporbar fragt. Du er ansvarlig for varen, indtil vi har modtaget den.  Adresse for retur:
  Jumperfabriken Sweden AB C/O Texpress
  Kryptongatan 14
  431 53 MÖLNDAL, SVERIGE  RETUR I BUTIK

  Du kan returnere din vare i vores butik på Skånegatan 80 i Stockholm. Du kan ikke foretage ombytninger i butikken, du skal i stedet lave et nyt køb i butikken, når du afleverer din retur.
  Sammensætning af returer

  Ønsker du at returnere varer fra forskellige ordrer i én samlet retur? Det er muligt at samle flere returneringer i ét og samme pakke, så længe varerne returneres i overensstemmelse med vores returpolitik. Du skal skrive alle ordrenumre og artikler på ÉT af returformularerne. Når vi håndterer din retur, betaler du kun for én returforsendelse.  TILBAGEBETALING VED RETUR

  Du vil blive tilbagebetalt med samme betalingsmetode, som blev anvendt ved dit køb. Vi udsteder en tilbagebetaling, når vi har registreret din retur. Du vil ikke blive tilbagebetalt for leveringsomkostningerne ved returnering.

  Ved køb via Klarna bliver din retur tilbagebetalt gennem Klarna Checkout. Hvis du har valgt at betale med faktura via Klarna, skal du være opmærksom på, hvornår din Klarna-faktura udløber. Vi påtager os intet ansvar for påmindelsesgebyrer og renter fra Klarna. Læs Klarnas vilkår omhyggeligt. Kontakt venligst Klarna for alle spørgsmål vedrørende Klarna-fakturaer. Klik her for at kontakte Klarna.


  HVIS DU IKKE AFHENTER DIN PAKKE

  Hvis du ikke afhenter din pakke rettidigt, vil den automatisk blive returneret til os, når tiden er udløbet. Vi opkræver et administrativt gebyr på 199 SEK / 14 EURO, hvis en pakke returneres til os uden gyldig grund. Beløbet fratrækkes din tilbagebetaling, når vi registrerer returen.