or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

toppe

Du har set 18 ud af 18 produkter

En lækker top eller bluse kan løfte ethvert outfit! Jumperfabrikens toppe er nemme at kombinere og passer fint til både nederdelen, bukserne eller yndlingsjeansene. Hos os finder du altid ensfarvede, mønstrede, strikkede, vævede, farverige og stilrene toppe. Stribede toppe har en helt særlig plads i vores hjerter her hos Jumperfabriken - især dem, der er strikket i svensk materiale.


BÆREDYGTIG MODE


Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores toppe holder både kvaliteten og pasform over tid og sæson. Når du passer på din top, bluse, cardigan, sweater eller jumper, har du en kær ven i skabet i lang tid fremover.


HVAD ER DET BEDSTE VED VORES TOPPE?


I tøj fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores toppe er altid af højeste kvalitet. Vores kollektioner af striktøj indeholder altid tykke varme, tyndstrikkede kølige, mønstrede, ensfarvede, farverige og toppe selv i mildere toner.


HVILKE MATERIALE ER VORES TOPPE LAVET AF?


Jumperfabrikens toppe og bluser er lavet af svalt viskose og fint bomuld. Vi er inspireret af den klassiske bohus-strik og farveskalaerne fra 50'erne, 60'erne og 70'erne. Pasform og stil er opdateret og tilpasset til, hvordan vi lever og bevæger os i dag.


INSPIRATION FRA FORTIDEN


Alt tøj, som vi hos Jumperfabriken fremstiller, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og tøj; selvfølgelig i en moderne udgave med opdateret pasform.


FRA SKOVUDFLUGT TIL MIDDAGSSELSKABET


At have garderoben fyldt med toppe, bluser, cardigans, trøjer og jumpers fra os er som at have en flok venner i garderoben. I en top fra Jumperfabriken føler du dig godt tilpas og varm på udflugten i skoven, men samtidig pæn og velklædt til middagsselskabet.


HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE TOP?


Jumperfabriken har et stort udvalg af toppe i forskellige modeller, farver og mønstre. Vi har noget for enhver smag, og tøjet er lavet til at mixe og matche med hinanden. Vi har tykke, tynde, ensfarvede og mønstrede toppe. Hvad er din favorit top? Du kan få mere - vi har det!


HVORDAN PASSER JEG PÅ MIN BLUSE, SÅ DEN HOLDER LÆNGE?


Følg rådene og anvisninger på sedlen med vaskeanvisning på indersiden af din top eller bluse. Pas på dit yndlingstøj, og du vil have en kær ven i skabet i lang tid fremover!