or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Nederdele

Emmeline Skirt Blue
Emmeline Skirt Blue
569,40 kr.
949,00 kr.
Klara skirt Navy
Klara skirt Navy
1.049,00 kr.
Miranda Skirt Navy
Miranda Skirt Navy
569,40 kr.
949,00 kr.
Sanja Skirt Navy
Sanja Skirt Navy
599,40 kr.
999,00 kr.
Isla Skirt Blue
Isla Skirt Blue
539,40 kr.
899,00 kr.
Kayla Skirt Red
Kayla Skirt Red
599,40 kr.
999,00 kr.
Klara Skirt Red
Klara Skirt Red
1.049,00 kr.
Kayla Skirt Blue
Kayla Skirt Blue
599,40 kr.
999,00 kr.
Klara Skirt Blue
Klara Skirt Blue
1.049,00 kr.
Klara Skirt Black
Klara Skirt Black
1.099,00 kr.

Du har set 19 ud af 19 produkter

Jumperfabriken elsker 50'ernes gyngende nederdele med markeret talje, 60'ernes A-linjeformede nederdele, miniskørter og dogteeth-mønstrede stykker tøj - for ikke at tale om 70'ernes disco-glamour og kitsch. Inspireret af alt dette skaber vi bæredygtige kollektioner med strikkede, vævede, mønstrede og ensfarvede nederdele i flere forskellige længder.


TILPASSET KVINDELIGE KROPPE


Alle skal føle sig godt tilpas og pæne i vores nederdele. Vi vælger materiale og pasform med omhu, så tøjet falder flot på kroppen. Du skal føle dig smuk og kunne bevæge dig frit, som du vil, når du er iført en nederdel fra Jumperfabriken!


HVILKE MATERIALE ER VORES NEDERDELE LAVET AF?


Vi tilpasser altid materialet i vores nederdele, så de passer bedst til hver sæson. I vores kollektioner finder du dejlige bomuldskvaliteter og fede viskoseblandinger.


TIDSLØSE NEDERDELE


Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores nederdele holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine nederdele, har du en flok kære venner i skabet i lang tid fremover.


INSPIRATION FRA FORTIDEN


Alt tøj, som vi hos Jumperfabriken fremstiller, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og tøj; selvfølgelig i en moderne udgave med opdateret pasform.


MØNSTER OG MODELLER


Jumperfabriken har et stort udvalg af nederdele i forskellige modeller og farver. Vi elsker blomster, grafiske, farverige og enkle mønstre. Vi har nederdele i flere forskellige modeller og længder. Uanset din højde eller figur bør du kunne finde en stilfuld og behagelig favorit hos os.


HVAD ER DET BEDSTE VED VORES NEDERDELE?


I en nederdel fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores nederdele er altid af højeste kvalitet både når det kommer til bomuld og viskose.


FRA KONTORET TIL FESTEN


Bygger du din garderobe op med en kollektion af nederdele, toppe og kjoler fra Jumperfabriken, har du altid en tidløs favorit at have på. I en nederdel fra os kan du føle dig velklædt på kontoret og samtidig gå direkte til aftenens fest


HVILKE MATERIALE ER VORES NEDERDELE LAVET AF?


Materialet i vores nederdele er altid af højeste kvalitet både når det kommer til bomuld og viskose. Pasform og stil er inspireret af 50'er, 60'er og 70'er mode, men opdateret og tilpasset til, hvordan vi lever og bevæger os i dag.