or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Uldcardigans

Du har set 10 ud af 10 produkter

Det er vel sådan, at basen i en rigtig god garderobe kræver et par fantastiske uldcardigans? Sweatere at elske og føle sig pæne og alligevel behagelige i. Tykke varme, tyndt strikkede kølige, mønstrede, ensfarvede farver, farvestrålende og uldtrøjer i blødere toner.

KLASSISKE MØNSTER AF ULDCARDIGANS

Den klassiske bohus-strik er smuk og tidløs og vores konstante inspirationskilde. Farver og mønstre fra strikket 60'er og 70'er tøj er noget, vi elsker og er inspireret af. Jumperfabrikens trøjer, uldtrøjer, cardigans og cardigans er strikket i 100% shetlandsuld.

BÆREDYGTIG MODE

Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores tøj holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine sweatre, uldtrøjer, cardigans og cardigans, har du en kær ven i din garderobe i lang tid fremover.

INSPIRATION FRA FORTIDEN

Alt det tøj, som vi hos Jumperfabriken fremstiller, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og tøj; naturligvis i en moderne udgave med opdateret pasform.

HVAD ER DET BEDSTE VED VORES ULDCARDIGANS?

I tøj fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores uldtrøjer er altid af højeste kvalitet. Vores kollektioner af trøjer inkluderer altid chunky varme, tyndstrikkede kølige, mønstrede, ensfarvede farver, farvestrålende og trøjer i blødere toner.

FRA VANDRETUR I SKOVEN TIL AFDADEN

At have en garderobe fyldt med trøjer, uldtrøjer, uldcardigans og cardigans fra os er som at have en flok venner i garderoben. I en uldtrøje fra Jumperfabriken føler du dig godt tilpas og varm på skovturen, men samtidig pæn og velklædt til middagsselskabet.

HVILKE MATERIALE ER VORES ULDSWEATER LAVET AF?

Jumperfabrikens trøjer, uldtrøjer, uldcardigans og cardigans er strikket i 100% shetlandsuld. Vi er inspireret af den klassiske bohus-strik og farvesammensætningerne fra 50'erne, 60'erne og 70'erne. Pasform og stil er opdateret og tilpasset til, hvordan vi lever og bevæger os i dag.

HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE ULDTRØJER? 

Jumperfabrikken har et stort udvalg af modeller, farver og mønstre. Hos os er der noget for enhver smag, og tøjet er lavet til at matche og mikses med hinanden. Vi har tykke, tynde, ensfarvede og mønstrede uldtrøjer. Hvad er din favorit? Du kan have flere - det har vi!

HVORDAN PLESER JEG MIN ULDTRØJER, SÅ DEN HOLDER LÆNGERE?

Det er sikkert skønt at hænge dine uldtrøjer ud, så de kan lufte ud i den friske luft? En uldtrøje skal ikke vaskes ret tit, men når du gør det, anbefaler vi, at du bruger et vaskemiddel til sarte materialer som uld og kashmir. For at fjerne små knopper kan du forsigtigt børste din uldtrøje med en uldbørste. Følg rådene og instruktionerne på plejeetiketten på indersiden af ​​din uldtrøje. Pas på dit yndlingstøj, og du vil have kære venner i din garderobe i lang tid foran!