or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Islandsk sweater

Du har set 6 ud af 6 produkter

Det er vel sådan, at basen i en rigtig god garderobe kræver et par fantastiske islandske sweater? Sweatere at elske og føle sig dejlige, men alligevel komfortable i. Kraftige varme, tyndstrikkede kølige, mønstrede, ensfarvede farver, farvestrålende og trøjer i blødere toner.

Klassiske islandske trøjer

Den klassiske islandske strikning er smuk og tidløs og vores konstante inspirationskilde. Farver og mønstre fra strikket 60'er og 70'er tøj er noget, vi elsker og er inspireret af. Jumperfabrikens trøjer, islandske sweater, cardigans og cardigans er strikket i 100% shetlandsuld.

Bæredygtig mode

Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores tøj holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine sweatre, islandsk sweater, cardigans og cardigans, har du en kær ven i din garderobe i lang tid fremover.

Inspiration fra fortiden

Alt det tøj, som vi hos Jumperfabriken fremstiller, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og tøj; naturligvis i en moderne udgave med opdateret pasform.

Hvad er det bedste ved vores islandsk sweater?

I en islandsk sweater fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores Island-trøjer er altid af højeste kvalitet. Vores kollektioner af islandske trøjer inkluderer altid tykke varme, tyndstrikkede kølige, mønstrede, ensfarvede farver, farvestrålende og også trøjer i blødere toner.

Fra skovturen til middagsselskabet

At have en garderobe fyldt med trøjer, islandsk sweater, cardigans og cardigans fra os er som at have en flok venner i garderoben. I en islandsk sweater fra Jumperfabriken føler du dig godt tilpas og varm på skovturen, men samtidig pæn og velklædt til middagsselskabet.

Hvilket materiale er vores Island-trøjer lavet af?

Jumperfabrikens trøjer, islandske trøjer, cardigans og cardigans er strikket i 100% shetlandsuld. Vi er inspireret af det klassiske islandske strik og farvesammensætningerne fra 50'erne, 60'erne og 70'erne. Pasform og stil er opdateret og tilpasset til, hvordan vi lever og bevæger os i dag.

Hvordan vælger jeg den rigtige islandsk sweater?

Jumperfabrikken har et stort udvalg af modeller, farver og mønstre. Hos os er der noget for enhver smag, og tøjet er lavet til at matche og mikses med hinanden. Vi har tykke, tynde, ensfarvede og mønstrede trøjer. Hvad er din favorit? Du kan have flere - det har vi!

Hvordan passer jeg på min islandsk sweater, så den holder længe?

Det er sikkert skønt at hænge dine islandsk sweater ud, så de kan lufte ud i den friske luft? En Islandstrøje i uld skal ikke vaskes ret ofte, men når du gør det, anbefaler vi, at du bruger et vaskemiddel til sarte materialer som uld og kashmir. For at fjerne små bumser kan du forsigtigt børste din islandsk sweater med en
uld børste. Følg rådene og instruktionerne på etiketten med vaskeanvisninger på indersiden af ​​din Island-skjorte. Pas på dit yndlingstøj, og du vil have kære venner i din garderobe i lang tid fremover!