or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Strikkede nederdele

Emmeline Skirt Blue
Emmeline Skirt Blue
474,50 kr.
949,00 kr.
Klara Skirt Red
Klara Skirt Red
629,40 kr.
1.049,00 kr.
Klara skirt Navy
Klara skirt Navy
1.049,00 kr.
Klara Skirt Blue
Klara Skirt Blue
629,40 kr.
1.049,00 kr.
Isla Skirt Blue
Isla Skirt Blue
449,50 kr.
899,00 kr.
Klara Skirt Wine
Klara Skirt Wine
1.099,00 kr.
Klara Skirt Black
Klara Skirt Black
1.099,00 kr.

Du har set 8 ud af 8 produkter

The Jumper Factory elsker 50'ernes fladstrikkede nederdele med defineret talje, 60'ernes A-line nederdele, mini-nederdele og houndstooth-print - for ikke at nævne 70'ernes disco-glamour og kitsch. Inspireret af alt dette skaber vi bæredygtige kollektioner med strikkede, vævede, mønstrede og ensfarvede nederdele i flere forskellige længder.

Skræddersyet til kvindekroppe

Alle skal føle sig godt tilpas og smukke i vores striknederdele. Vi vælger materialer og passer med omhu, så tøjet falder flot på kroppen. Du skal føle dig smuk og kunne bevæge dig frit, som du vil, når du er iført en strikket nederdel fra Jumperfabriken!

Hvilket materiale er vores strikkede nederdele lavet af?

Vi tilpasser altid materialet i vores striknederdele, så de passer bedst muligt til hver sæson. I vores kollektioner finder du dejlige bomuldskvaliteter og fede viskoseblandinger.

Tidløse, strikkede nederdele

Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores striknederdele holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine striknederdele, har du en flok kære venner i din garderobe i lang tid fremover.

Inspiration fra fortiden

Alt det tøj, som vi hos Jumperfabriken fremstiller, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og tøj; naturligvis i en moderne udgave med opdateret pasform.

Mønstre og modeller

Jumperfabriken har et stort udvalg af striknederdele i forskellige modeller og farver. Vi elsker blomster, grafiske, farverige og enkle designs. Vi har strikkede nederdele i flere forskellige modeller og længder. Uanset din højde eller figur, bør du kunne finde en stilfuld og behagelig, yndlingsstrikket nederdel hos os.

Hvad er det bedste ved vores striknederdele?

I en strikket nederdel fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores striknederdele er altid af højeste kvalitet, både hvad angår bomuld og viskose.

Fra kontoret til festen

Bygger du din garderobe op med en kollektion af strikkede nederdele, toppe og kjoler fra Jumperfabriken, har du altid en tidløs favorit at have på. I en strikket nederdel fra os kan du føle dig velklædt på kontoret og samtidig gå direkte til aftenens fest.

Hvilket materiale er vores strikkede nederdele lavet af?

Jumperfabriks strikkede nederdele og kjoler er altid af højeste kvalitet både hvad angår bomuld og viskose. Pasform og stil er inspireret af 50'ernes, 60'ernes og 70'ernes mode, men opdateret og tilpasset den måde, vi lever og bevæger os på i dag.

Hvordan vælger jeg den rigtige strikkede nederdel?

Jumperfabrikken har et stort udvalg af modeller, farver og mønstre. Hos os er der noget for enhver smag, og tøjet er lavet til at matche og mikses med hinanden. Vi har strikket, vævet, mønstrede og ensfarvede nederdele i flere forskellige længder. Uanset din højde eller figur bør du kunne finde en stilfuld og behagelig favorit hos os.

Hvordan passer jeg på min strikkede nederdel, så den holder længe?

Vi anbefaler, at du følger instruktionerne på plejeetiketten på indersiden af ​​din strikkede nederdel eller kjole. Pas på dit yndlingstøj, og du vil have kære venner i din garderobe i lang tid foran!