or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

60'er kjoler

Angela Dress White
Angela Dress White
1.399,00 kr.
Tea Brown
Tea Brown
1.259,00 kr.
Desi Dress Green
Desi Dress Green
1.199,00 kr.
Dolly Dress Green
Dolly Dress Green
1.199,00 kr.
Dolly Dress Navy
Dolly Dress Navy
1.199,00 kr.
Lyla Dress Orange
Lyla Dress Orange
1.399,00 kr.
Myra Dress Blue
Myra Dress Blue
1.099,00 kr.
Sandy Dress Blue
1.399,00 kr.
Helen Dress Pink
Helen Dress Pink
1.299,00 kr.
Jolanda Dress Green
Jolanda Dress Green
1.099,00 kr.
Nicole Dress Navy
Nicole Dress Navy
1.199,00 kr.
Ottilia Dress Navy
Ottilia Dress Navy
1.199,00 kr.
Sanne Dress Orange
Sanne Dress Orange
1.199,00 kr.
Alva Dress Blue
Alva Dress Blue
1.199,00 kr.

Du har set 26 ud af 26 produkter

Jumperfabriken har 60'er kjoler i flere forskellige modeller - lange, korte, blomstrede kjoler, A-linjeformede, mønstrede, ensfarvede, klassiske og festlige. Hos os bør alle kunne finde en 60'er kjole at elske! "Det vigtigste ved en 60'er kjole er kvinden, der bærer den," sagde en klog person engang. Hos Jumperfabriken findes der altid en 60'er kjole til enhver lejlighed i livet; både de festlige og de mere hverdagsagtige. Vi arbejder med de bedste materialer og designer 60'er kjoler i både lækker bomuld og kølige viskoseblandinger.

TIDSLØSE 60'ER KJOLER

Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores 60'er kjoler holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine 60'er kjoler, har du et skab fyldt med kære venner i lang tid fremover.

INSPIRATION FRA FORTIDEN

Alle de beklædningsgenstande, vi fremstiller hos Jumperfabriken, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og eftertænksomme i vores billeder og tøj; naturligvis i en moderne udgave med opdaterede pasformer.

MØNSTRE OG MODELLER PÅ 60'ER KJOLER

Jumperfabriken har et stort udvalg af 60'er kjoler i forskellige modeller og farver. Vi elsker blomstrede, grafiske, farverige og enkle mønstre. Vi har 60'er kjoler, der er korte, lange, A-linjeformede, omslagskjoler og skjortemodeller. Uanset din højde eller figur, bør du kunne finde en smart og behagelig 60'er kjole hos os.

HVAD ER DET BEDSTE VED VORES 60'ER KJOLER?

I en 60'er kjole fra Jumperfabriken føler du dig smuk, velklædt og samtidig komfortabel. Materialerne i vores 60'er kjoler er altid af højeste kvalitet, både når det kommer til bomuld og viskose.

Fra kontoret til festen Hvis du opbygger din garderobe med et udvalg af 60'er kjoler fra Jumperfabriken, har du altid en tidløs favorit at tage på. I en 60'er kjole fra os kan du føle dig velklædt på kontoret og samtidig tage direkte til aftenens fest.

HVILKE MATERIALER ER VORES 60'ER KJOLER LAVET AF?

Jumperfabrikkens 60'er kjoler er altid af højeste kvalitet, både når det kommer til bomuld og viskose. Pasform og stil er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'ernes mode, men er opdateret og tilpasset vores moderne livsstil.

HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE 60'ER KJOLE?

Jumperfabriken har et stort udvalg af modeller, farver og mønstre. Hos os er der noget for alle, og tøjet er skabt til at matche og mixe med hinanden. Vi har 60'er kjoler, der er korte, lange, A-linjeformede, omslagskjoler og skjortemodeller. Uanset din højde eller figur bør du kunne finde en smart og behagelig favorit hos os.

HVORDAN PASER JEG PÅ MIN 60'ER KJOLE, SÅ DEN HOLDER LÆNGE?

Det er dejligt at lufte din 60'er kjole i frisk luft, ikke sandt? Ofte er det tilstrækkeligt at lade 60'er kjolen hænge udenfor på en bøjle for at give den en frisk følelse igen. Når det kommer til vask af vores 60'er kjoler, anbefaler vi at følge de anvisninger, der er angivet på vaskeanvisningen på indersiden af din kjole. Pas godt på dine yndlingsbeklædningsgenstande, så vil de være dine kære venner i garderoben i lang tid.

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.

Læs mere