or
  • Gratis fragt over 1.500 kr
  • Hurtig levering
  • Nem retur

Prikkede kjoler

Demi Dot Dress Navy
Demi Dot Dress Navy
1.299,00 kr.

Du har set 1 ud af 1 produkter

Jumperfabrikken har altid prikkede kjoler i flere forskellige modeller – lange, korte, A-linede, klassiske og festlige. Hos os burde alle kunne finde en prikket kjole at elske! "Det vigtigste ved en prikket kjole er kvinden, der bærer den." sagde en klog person engang. Hos Jumperfabriken er der altid en prikket kjole til enhver lejlighed i livet; både de festlige og de mere hverdagsagtige. Vi arbejder med de bedste materialer og designer prikkede kjoler i både lækker bomuld og seje viskoseblandinger.

Tidløse slå-om kjoler

Jumperfabriken tror på bæredygtig mode! Vores prikkede kjoler holder både kvalitet og pasform over tid og sæson. Når du passer på dine prikkede kjoler, har du en flok kære venner i dit skab i lang tid fremover.

Inspiration fra fortiden

Alt det tøj, som vi hos Jumperfabriken fremstiller, er inspireret af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Vi elsker at fange den filmiske følelse, det feminine og tankevækkende i vores billeder og tøj; naturligvis i en moderne udgave med opdateret pasform.

Mønstre og modeller på vores prikkede kjoler

Jumperfabriken har et stort udvalg af prikkede kjoler i forskellige modeller og farver. Vi har prikkede kjoler, der er korte, lange, A-linje, slå om og skjorter. Uanset din højde eller figur bør du kunne finde en stilfuld og behagelig prikket kjole hos os.

Hvad er det bedste ved vores prikkede kjoler?

I en prikket kjole fra Jumperfabriken føler du dig pæn, velklædt og samtidig godt tilpas. Materialet i vores prikkede kjoler er altid af højeste kvalitet både hvad angår bomuld og viskose.

Fra kontoret til festen

Hvis du bygger din garderobe med en kollektion af prikkede kjoler fra Jumperfabriken, vil du altid have en tidløs favorit at have på. I en prikket kjole fra os kan du føle dig velklædt på kontoret og samtidig gå direkte til aftenens fest.

Hvilket materiale er vores prikkede kjoler lavet af?

Jumperfabriks prikkede kjoler er altid af højeste kvalitet både hvad angår bomuld og viskose. Pasform og stil er inspireret af 50'ernes, 60'ernes og 70'ernes mode, men opdateret og tilpasset den måde, vi lever og bevæger os på i dag.

Hvordan vælger jeg den rigtige prikkede kjole?

Jumperfabrikken har et stort udvalg af modeller, farver og mønstre. Hos os er der noget for enhver smag, og tøjet er lavet til at matche og mikses med hinanden. Vi har prikkede kjoler, der er korte, lange, A-linje, slå om og skjorter. Uanset din højde eller figur bør du kunne finde en stilfuld og behagelig favorit hos os.

Hvordan passer jeg på min blomstrede kjole, så den holder længe?

Det er helt sikkert skønt at hænge ud og lufte sin prikkede kjole i den friske luft? Mange gange er det nok at lade den prikkede kjole hænge udenfor på en bøjle for at få den til at føles frisk igen. Når det kommer til vask af vores prikkede kjoler, anbefaler vi, at du følger instruktionerne på plejeetiketten på indersiden af ​​din prikkede kjole. Pas på dit yndlingstøj, og du vil have kære venner i din garderobe i lang tid fremover!